Dakwerk

Bij dakwerk worden uitsluitend hoogwaardige producten verwerkt. Als u nu kiest voor een dak met een traditionele brandrol of u gaat meer voor een duurzamer dak en kiest voor POCB of een EPDM bedekking, u kunt voor alle soorten bij ons terecht.

Brandrol

Brandrol is een bedekking soort die op nog heel veel daken wordt toegepast. Deze bedekking wordt met de brander aangebracht en heeft een levensduur van ongeveer 10 tot 15 jaar. Hierna moet er vaak al weer onderhoud aan worden gepleegd. Dit gebeurt vaak door middel van overlagen met een nieuwe laag bedekking.

 

APAX en POCB

APAX en POCB zijn bedekking soorten die tussen de brandrol en EPDM zitten, waarvoor gekozen kan worden om een dak mee over te lagen. Tevens kan deze als éénlaags bedekking op een dak aangebracht worden. Deze rol wordt zonder open vuur aangebracht; de overlappingen en detailleringen worden hierbij met de föhn dichtgemaakt en is dus zeer veilig aan te brengen. Deze bedekking is een duurzamer product dan de traditionele brandrol. De levensduur verwachting is ongeveer 20 tot 25 jaar.

 

EPDM

EPDM is een bedekking soort wat een snelle opkomst door maakt mede dankzij het brandveilig aanbrengen. Deze bedekking kunnen we in meerdere maten verkrijgen en maken hierdoor uw dak dicht door middel van grote membramen. Hierdoor komen er maar weinig aanzettingen in uw dak. Dit is een rubberachtig materiaal en het wordt aangebracht door middel van spuitlijm. Samen met speciaal hiervoor bestemde isolatie leent dit zich uitermate voor een duurzaam dicht dak met een levensverwachting van zeker 30 jaar.

 

Dakisolatie

Er wordt steeds vaker gekozen voor dakisolatie. Niets is namelijk zo goed als uw dak van bovenaf te isoleren. Het is een manier om aardig wat te besparen op de energiekosten waar we toch steeds meer mee bezig zijn met z’n allen. Het dak is immers de grootste warmteverliezer van de woning en bij warm weer wordt de warmte ook nog buiten gehouden. Ook mooi meegenomen en wel zo lekker toch? Dus als u het dak wilt isoleren zijn hier genoeg mogelijkheden toe, mocht er namelijk niet voldoende hoogte in uw boeidelen zitten dan kunnen we deze altijd verhogen, of door middel van een verlaagde goot in de isolatie te maken. Zo kunt u dus toch isoleren en zo weer energie besparen.

 

Dakterras

Het komt steeds vaker voor dat mensen hun dak willen gebruiken als leefruimte, hetzij voor het drogen van de was of om gewoon eens lekker te zitten. Hierbij raden wij aan om rubber tegels op het dak te leggen; deze tasten de bedekking niet aan en zijn verder gemakkelijk te plaatsen. Deze tegels zijn in diverse maten en kleuren te verkrijgen. Voor de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen!