Onderhoud van uw dak- en zinkwerk

Onderhoudswerkzaamheden aan uw dak- en of zinkwerk zijn belangrijk.

Toch denken de meeste mensen hier niet bij na. Het onderhouden van een fiets of een auto is de normaalste zaak en hier wordt verder ook niet bij nagedacht. Maar wat denkt u van uw dak of goot? Deze zijn eveneens aan soms grote weersinvloeden onderhevig en hebben hier vaak zwaar onder te lijden.

Als je dan geen controle uit laat voeren of kleine reparaties laat herstellen, gaat het lekken. Sommige mensen zien dit als het ergens lekt, maar vaak ook niet en komt het pas aan het licht als hout al is verrot. Hierbij gaan de kosten van het herstel ook weer flink omhoog, er moet dan immers een timmerman bij komen om gedeelten hout te vervangen of in sommige gevallen zelfs geheel nieuw dakhout moet maken.

Dus heel belangrijk is het goed onderhouden van uw dak- en zinkwerk.

Houd altijd uw dak en goot goed schoon en laat het eens in het jaar een keer controleren. Dit doen wij natuurlijk graag voor u en mochten er dan grotere reparaties nodig zijn dan kunnen we hier altijd eerst een passend advies over geven. Ook onderhoudscontracten voor uw dak- en of zinkwerk zijn naar wens in te vullen.